Gemeente Neder-Betuwe - Vakantie

Gemeente Neder-Betuwe - Vakantie

Plaatsen in gemeente Neder-Betuwe

In gemeente Neder-Betuwe hebben we accommodaties gevonden in de volgende plaatsen, dorpen en/of buurtschappen:

Dodewaard Echteld Kesteren Ochten Opheusden

Klik hierboven op de plaats voor meer informatie over de betreffende plaats en alle campings, vakantiehuizen en Bed and Breakfasts en andere overnachtingsmogelijkheden die we daar hebben gevonden.

   

Alle plaatsen en buurtschappen in gemeente Neder-Betuwe

Dodewaard, Echteld, Eldik, Hien, IJzendoorn, Kesteren, Ochten, Opheusden

Tips voor je vakantie in Nederland

Hotel of Bed and Breakfast
Veel vakantiegangers maken een keuze tussen een Bed and Breakfast of hotel en gaan daarbij van uit dat een Bed and Breakfast goedkoper is en een hotel luxer. De laatste jaren groeien Bed and Breakfasts en hotels steeds dichter naar elkaar toe waardoor die redenatie niet altijd opgaat!

Shoppen loont!
Tegenwoordig zijn er Bed and Breakfasts die een goed alternatief zijn voor een hotel en andersom ook, shoppen tussen Bed and Breakfasts en hotels kan goed lonen. Zo zijn er luxe Bed and Breakfasts te vinden waar je wordt verwend voor een prijs die een stuk lager ligt dan een onpersoonlijk hotel, ook zijn er regelmatig hotelaanbiedingen vindbaar waarbij je voor een paar dagen uit minder betaald dan eenzelfde verblijf in een Bed and Breakfast.

Voor- en nadelen
* Een Bed and Breakfast ligt vaak rustiger aan de rand van een dorp of stad of midden in de natuur en is daardoor soms lastig bereikbaar. Een hotel ligt vaker in de buurt van het centrum en openbaar vervoer.
* Een Bed and Breakfast is over het algemeen goedkoper dan een hotel, met een beetje rondzoeken zijn er echter verschillende arrangementen te vinden waarbij een hotel net zoveel of zelfs minder kost dan een Bed and Breakfast.
* Bij een hotel kun je meestal op elk moment van de dag of nacht aankomen en het is veel anoniemer, je hoeft geen faciliteiten te delen met anderen. Bij een Bed and Breakfast heb je daarentegen meer persoonlijk contact met de gastheer en/of gastvrouw.