Gemeente Neder-Betuwe - Vakantie

Gemeente Neder-Betuwe - Vakantie

Plaatsen in gemeente Neder-Betuwe

In gemeente Neder-Betuwe hebben we accommodaties gevonden in de volgende plaatsen, dorpen en/of buurtschappen:

Dodewaard Echteld Kesteren Ochten Opheusden

Klik hierboven op de plaats voor meer informatie over de betreffende plaats en alle campings, vakantiehuizen en Bed and Breakfasts en andere overnachtingsmogelijkheden die we daar hebben gevonden.

   

Alle plaatsen en buurtschappen in gemeente Neder-Betuwe

Dodewaard, Echteld, Eldik, Hien, IJzendoorn, Kesteren, Ochten, Opheusden

Tips voor je vakantie in Nederland

Bezoek een dierentuin
Verspreid over Nederland liggen verschillende dierentuinen die altijd goed zijn voor een dagje uit. Naast het kijken naar dieren vind je er ook vaak een speeltuin voor de kinderen en diverse overdekte ruimtes voor de regenachtige dagen. Hieronder geven we je korte informatie over een aantal dierentuinen in Nederland.

Burgers’ Zoo
Dit is een dierentuin met daarbij een safaripark en ligt vlak naast Arnhem, in de buurt van de Veluwe. De dieren in Burgers’ Zoo lopen deels vrij rond in verschillende leefgebieden waardoor je ze goed ziet in hun natuurlijke omgeving. Naast het bekijken van de dieren kunnen de kinderen zich in Burgers’ Zoo vermaken in de speeltuin.

Dierenpark Emmen
Deze mooie dierentuin ligt grotendeels in het centrum van de Drentse plaats Emmen. Het park is ingedeeld in verschillende continenten met de bijbehorende dieren. Binnen zijn ook een aantal ruimten waaronder een grote vlindertuin. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuinen.

Apenheul
Het bijzondere aan de Apenheul is dat een groot aantal dieren – vooral apen - vrij rondloopt, zo zie je veel van het natuurlijke gedrag van de dieren en kan het zo maar zijn dat er opeens een aapje op je schouder zit. Het park is goed toegankelijk voor mindervaliden en ligt net naast Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe.

Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark ligt naast Rhenen, aan de Rijn. Er zijn veel verschillende dieren te vinden waaronder olifanten, witte leeuwen en bruine beren en wolven in het Berenbos. Voor de kinderen is er een Afrikaans speeldorp en een grote overdekte speeljungle.