Vakantie Wetering - Vakantiehuis t/m Camping

Vakantie Wetering - Vakantiehuis t/m Camping

Wetering valt onder gemeente Steenwijkerland en ligt in provincie Overijssel. Wetering ligt in Nationaal Park de Weerribben en is een langgerekt dorp langs het kanaal.

Overnachtingsmogelijkheden in Wetering

Hieronder staat een groot deel van de overnachtingsmogelijkheden in Wetering. Klik op de link voor meer informatie over de betreffende accommodatie.

Vakantiehuis in Wetering
Vakantiehuis An t Waeter in Wetering

Camping in Wetering
Minicamping An t Waeter in Wetering
Camping De Turftente in Wetering
Camping de Wilgenhof in Wetering

Hotel in Wetering
Hotel An t Waeter in Wetering

Appartement in Wetering
Appartement De Turftente in Wetering

Groepsaccommodatie in Wetering
Groepsaccommodatie Almare in Wetering

Wat vind jij van vakantie in Wetering?

Hieronder kun je met je Facebook account laten weten hoe jij over je vakantie in Wetering denkt. Heb je goede tips voor andere vakantiegangers die naar Wetering gaan? Of heb je misschien vragen over Wetering en hoop je dat andere bezoekers hier informatie over hebben? Plaats hieronder je reactie.


Klik hier voor de andere plaatsen en dorpen in gemeente Steenwijkerland voor meer een vakantiehuizen, campings, bungalows of Bed and Breakfasts in de buurt van Wetering.

Wetering op de kaart

Hierboven staat kaart van Wetering. De lokatie is bepaald op basis van de automatische invoer in google. Ga je op vakantie in Wetering? Kijk altijd even of de lokatie correct is.

   

Informatie over Wetering

Wetering is een goed uitgangspunt voor een vakantie op en rond het water van De Weerribben. Via het water vaar je onder andere naar Giethoorn, Blokzijl en de Friese Meren. Boten en punters zijn onder andere te huur bij camping de Wilgenhof.