Vakantiehuis Nederland

Een vakantiehuis in Nederland is geschikt voor je vakantie in elk seizoen, in de zomer geniet je van de eigen ruimte om het huis of huisje heen en in de winter kom je na een dag wandelen lekker in een warm huis, als het in de herfst of lente regent dan blijf je lekker wat langer binnen!

In Nederland zijn erg veel vakantiehuizen te vinden die je kunt huren van zowel particulieren als aanbieders met meerdere huizen. De vakantiehuizen in Nederland zijn verspreid over het hele land, daardoor vind je makkelijk een leuk huisje aan de kust, een huis midden in de bossen of vlak naast een grote stad. Soms kun je met twee personen van het huis gebruiken en er zijn ook grotere vakantiehuizen te huur waar je wel met 30 personen in kunt.

Weet je al in welke provincie in Nederland je op zoek bent naar een vakantiehuis? Bekijk dan de betreffende provincie-pagina voor alle vakantiehuizen:

Vakantiehuizen Nederland    * Vakantiehuis Drenthe
* Vakantiehuis Flevoland
* Vakantiehuis Friesland
* Vakantiehuis Gelderland
* Vakantiehuis Groningen
* Vakantiehuis Limburg
* Vakantiehuis Noord-Brabant
* Vakantiehuis Noord-Holland
* Vakantiehuis Overijssel
* Vakantiehuis Utrecht
* Vakantiehuis Zeeland
* Vakantiehuis Zuid-HollandTips voor het boeken van je vakantiehuis in Nederland

* Wil je lekker op vakantie in een vakantiehuis in Nederland en hoef je geen rekening te houden met schoolvakanties? Bekijk dan ook de prijzen van de vakantiehuizen in de periode voor en na deze vakanties, dan is het weer vaak hetzelfde en de prijzen zijn meestal een stuk lager!

* Boek nooit te snel een vakantiehuis in Nederland maar bekijk meerdere opties en denk er rustig even over na. Zet de Nederlandse vakantiehuizen die interessant voor je zijn in je favorieten, dit kan meestal met Ctrl-D.

* Begin vroeg met het zoeken naar je perfecte vakantiehuis in Nederland, de mooiste vakantiehuizen zijn - zeker in de vakantietijd - snel volgeboekt.

* Kijk naar de bijkomende kosten die worden gerekend bij de boeking van je vakantiehuis in Nederland, zoals bijv. de borg, schoonmaakkosten, beddegoed, toeristenbelasting etc. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

* Lees goed de voorwaarden van het huren van je Nederlandse vakantiehuis en ook het annuleringsbeleid. Een aantal reisorganisaties is aangesloten bij de ANVR en/of SGR, dit geeft je meer zekerheid.

Goedkoop vakantiehuis in Nederland

Een goedkoop vakantiehuis in Nederland is vooral een kwestie van op tijd beginnen met zoeken en boeken. Meestal is ook wel te verklaren waarom sommige vakantiehuizen in Nederland goedkoper zijn dan anderen, ze zijn wat minder luxe, liggen verder van de populaire gebieden of hebben weinig voorzieningen. Een vakantiehuis wat erg goedkoop is maar uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldoet kan je hele vakantie verpesten, zorg dat je voordat je boekt genoeg informatie hebt over het vakantiehuis. Vraag voordat je ergens naar toe gaat ook nog even aan je kennissenkring of zij wat weten, misschien krijg je nog wel goede tips voor een goedkoop en mooi vakantiehuis!